Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

03/10/2024

Luipaardprint kleding combineren: onze stijlgids

Luipaardprint kleding combineren: onze stijlgids

De luipaard print is nog steeds helemaal hot. Luipaard jeans, luipaard tops, luipaard caps, luipaard schoenen of een luipaard tas het kan allemaal dit seizoen. Dat Ganni fantastische leopard kleding heeft wisten we natuurlijk al. Maar ook merken zoals Marc Cain By-Bar en Essentiel hebben deze collectie toffe items in leopard print toegevoed.

Waar luipaard kleding een paar seizoenen terug misschien nog een gewaagde keuze was, is een luipaard item nu een echte essentials geworden voor iedere kledingkast. Wij van Van Zuilen mode laten je graag de leukste orriginele combinaties zien om een beetje leopard love toe te voegen aan je dagelijkse outfit!

Maak jouw outfit compleet met luipaardprint. 

Combi 1 : Luipaardprint top met jeans

Deze look is voor iedereen makkelijk te combineren. Iedereen heeft wel een favoriete jeans in de kast liggen. Combineer een luipaard print top met een van favoriete jeans en je hebt direct een toffe look te pakken. Mocht je nog een nieuwe favoriete jeans zoeken kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen in onze mooie jeans collectie. Is de rechter look jouw favoriet? Kijk dan snel hier...

 

Combi 2 : Luipaard print met beige

Luipaard combineeerd prachtig met rustige creme tinten. Door je leopard outfit te combineren met wit ceme en beige tinten creeer je een super stijlvolle look. In de afbeelding hierboven laten wij je 3 van onze favoriete combi's zien. Bij combi 1 hebben we een stoere leopard jeans van Ganni  gecombineerd met een wijdvallend shirt van Ganni voor een stijvolle maar ook stoere look. Combi 2 is een stijvolle klassieke look , deze complete look shop je hier. Voor de 3e look hebben we een toffe luipaard sweater van Stieglitz gecombineerd met een heerlijke faux fur jas en een klasieke wijde pantalon van Sea Me Happy. je styled deze look natuurlijk helemaal af met een toffe tas en leuke leopard schoenen van Ganni. 

Houd onze socials in de gaten voor de nieuwste luipaard combinatie, en ondek luipaardprint kleding tijdens onze fashion shows!

Ook tijdens onze eigen fashion shows is luipaardprint kleding niet meer weg te denken. de leukste looks hiervan vind je terug op onze shop the look pagina, of volg onze socials zodat jij als eerste alle nieuwe luipaard print kleding en de toffe combi's voorbij ziet komen.

 

Luipaardprint kleding kopen

Kun jij ook niet wachten om je kledingkast wat leopard love te geven? Ga jij voor een luipaardprint top gecombineerd met een fijne jeans? Of style jij jouw creme kleurge outfit af met wat luipaardprint eyecatchers? 

Persoonlijk advies ontvangen? Kom langs in de winkel en voeg wat extra luipaardprint toe aan jouw kledingkast. 

Mocht je nog wat extra inspiratie willen, of persoonlijk stylingadvies? Kom dan vooral langs in onze mooie winkel in het prachtige centurm van Gorinchem. Hier helpen wij jouw graag om de perfecte leopard look te creeeren die jou laat stralen!